lørdag den 25. oktober 2014

Grund + fundering

Den grund vi endte med at købe er beliggende i Nibe på Skalhøje.

Det er et nybygger område i udkanten af byen tæt på marker og skov. Grunden har ikke fjordblik, men ved at gå en smule op af vejen kan vi se derned, hvis lysten skulle være til det ;-) Vi ville selvfølgelig gerne have haft fjordblik, men det er pengene slet ikke til. Til gengæld får vi et dejligt kig ud over marker og eng (se billederne).

Grunden skråner en smule. Dette vidste vi kom til at spille ind i forbindelse med fundering, og de 40.000 vi oprindeligt havde afsat ekstra hertil, ville nok ikke være tilstrækkeligt. Det fik vi da også ret i. Efter Huscompagniet havde fået Geosyd til at kigge forbi og foretage boreprøver, modtog vi et tilbud på ekstra arbejde i forbindelse med fundament. Dette lød på 120.000 - dette inkluderede så ikke bortkørsel af ca. 350 m3 jord - hvilket vi dog kunne få for omkring 40.000,- ekstra. Puha, det var noget af en melding.

Heldigvis endte det dog med at blive ca. 40.000 billigere efter den endelige plantegning blev udfærdiget, da husets sokkelhøjde var sat til maksimum værdi, men lokalplan sagde noget andet.

Bortkørsel af jord afventer vi, dels fordi der skal bruges noget ekstra i forbindelse med planering af have, og dels fordi vi har en forhåbning om at vi kan få et bedre tilbud herpå.

Til de af jer der godt kunne tænke jer at se tilbud for fundering samt geoteknisk rapport, kan I finde disse nederst.

Billeder af grund:




Tilbud fundering:

Geoteknisk rapport:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar