fredag den 3. oktober 2014

Salg af bolig

Vi havde som sagt et hus vi først skulle have solgt inden vi kunne komme igang med at bygge vores drømmehus.

Da boligmarkedet er utilregnelig, havde vi ikke satset på at det blev solgt indenfor et år. Med den indstilling og på baggrund af at vi faktisk bor godt, så var dette heller ikke noget problem for os. Dog var det tilbud vi havde fået fra Huscompagniet kun gældende indtil november, herefter skulle det genforhandles (hvilket i realiteten betyder en justering af priser i forhold til generelle prisstigninger).

Vores hus blev sat til salg i sommeren 2014 og allerede fra starten af var der en god interesse. Der blev holdt en del åbenhus (og kun et par enkelte af disse blev aflyst grundet manglende tilmeldinger), og lavet en del fremvisninger. Desværre manglede vi stadig at få seriøse bud på huset. Dette lykkedes dog efter ca. et halvt år, og her i oktober måned 2014 valgte vi at sælge vores dejlige hus ca. 125.000 under udbudspris. Grunden til vi gik med på et så stort afslag var dels pga. normale forhandlinger, men i høj grad også fordi vi kan få lov til at blive boende indtil det nye hus står klart. Dette er vi rigtigt glade for kunne lade sig gøre, specielt fordi vi slipper for at flytte 2 gange, men også pga. knægten.

Huset blev solgt gennem EDC Danebo i Nibe (samme mægler vi købte huset af i sin tid) - vi kan kun anbefale dem, Christian og Morten derfra gør et flot stykke arbejde. Det var også her igennem at vi købte vores grund i Nibe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar