fredag den 20. februar 2015

Nu med lofter indvendigt

Der er sket en del indvendigt i denne uge. Tømrerne har været igang med at sætte rustiklofter op, der mangler kun at blive sat op i stue, køkken og det store badeværelse. Der er dog sat dampspær op, så forestiller mig de bliver færdige med lofter først i næste uge. Der er dog ikke sket det helt vilde udvendigt - vi havde ellers fået at vide de ville gå igang med tegl, men der er vist gået vinterferie i den del ;-)

Dog er der blevet leveret en del materiale og sat mørtelsilo op. Der stod paller med mursten udenfor, og hvis følgesedlen herfor passer, er det også de korrekte der er blevet leveret. Derudover var der også blevet leveret en del isolering. Indenfor stod der en hel del klinker inde på knægtens fremtidige værelse - vi begyndte dog ikke at pakke dem op, selvom vi var nysgerrige efter at se dem.

Som jeg skrev i sidste indlæg skal vi nu bruge nøgle for at komme ind i huset. Derfor var jeg forbi Huscompagniet og låne én for weekenden. Det var helt underligt at låse døren op for første gang (vores første gang), og gå ind i bryggerset og blive mødt af en summen af en varmeblæser. Temperaturen var behagelig - og det begynder allerede nu at fornemmes som et hjem. Om det var fordi de havde glemt at slukke for varmeblæseren inden de forlod pladsen for at holde weekend, eller om den skulle hjælpe med at holde den værste fugt ude ved jeg ikke - så den fik lov til at kører. Håber dog der er en grund til det, eftersom det nok ikke er helt billigt i strøm.

I følge vores byggeleder går mureren igang i næste uge, og forhåbentlig også taglæggeren. Så det bliver spændende at se om huset ikke er til at kende næste fredag. Vi tog selvfølgelig også nogle billeder fra vores besøg.


Soveværelse nu med loft

Knægten var parat til at flytte ind, og den bunke loftbrædder er ifølge ham vores nye sofa...

Dæmpspær sat op i stue, mangler kun rustikbrædder

Tømrerne har stillet deres udstyr op i køkken og stue
Dampspær ligeledes sat op i køkken



Maria og Frederik poserer ved siden af bunkerne med klinker 

Bryggerset med loft

Loft på værelserne

Et bedre billede af rulleskifte under vindue end det utydelige fra indlægget i sidste uge

Der er også kommet loft op på det lille badeværelse

El-tavlen er kommet op i viktualierummet



Ingen kommentarer:

Send en kommentar