fredag den 13. februar 2015

Huset er ved at være lukket

Der er sket en del siden sidste uge. Vi kunne f.eks. ikke længere komme ind i huset - der er nemlig kommet vinduer og døre i :) Det betyder at huset nu bliver låst, når håndværkerne forlader pladsen.

Det blev derfor til en omgang vindueskiggeri. Indenfor kunne vi se at der også havde været besøg af elektrikeren. Der var trukket kabler og fræset ud hertil. Derudover har mureren været forbi, han havde lavet rulleskifte under vinduerne samt spartellet en smule. Hullet der var lavet i forbindelse med montering af vindsøjle var også blevet fyldt.

Efterhånden som huset begynder at tage form er det også blevet sværere at vente indtil overtagelsen. Vi er så småt gået igang med at planlægge anlægsarbejdet, og hente tilbud herpå. Forhåbentligt kan vi komme til at lægge fliser i indkørsel inden vi skal flytte ind, det ville gøre det hele nemmere (nok mest fordi vi så ikke slæber så meget skidt med indenfor).

Tog selvfølgelig også nogle billeder:

Vinduer på Øst siden

Facade ud mod vej

Der er også kommet dør i skuret, der var dog ikke blevet sat lås i denne
Kunne derfor komme til at tage lidt billeder inde fra skur - men der var ikke meget lys :)
Inde fra skur

De store glaspartier i stue og dør til terrasse fra soveværelse

Dør ind mod stue og kig ned gennem huset

Soveværelse

Klar til spots

Køkken - der er fræset og trukket kabler



Knægtens værelse

Ekstra værelse

En mystisk Danfoss boks der er sat op i udhænget - muligvis til Genvex anlæg

Køkken med kig ud mod have

Det store badeværelse

Var et hurtigt smut forbi da muren var der i torsdags - fik taget et billede indefra af rulleskifte

Der er blevet primet på badeværelserne


Fjernevarme installeret


3 kommentarer:

  1. Hej Steffen. Vi er også ved at bygge med HC. Med hensyn til adgang til huset, så har vi lavet en aftale hvor vi betaler et depositum på 500 og derefter får udleveret en nøgle til huset under byggeriet.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Jess

      OK, jeg vil prøve at tage fat i vores byggeleder og hører om det ikke også kan lade sig gøre i vores tilfælde. Sidst jeg forhørte mig, fik vi dog et pænt nej. En af deres begrundelser var, at der er tidspunkter, hvor der er "ingen adgang" - f.eks. i forbindelse med lægning af klinker. Men så kunne de jo lige sætte en seddel op.

      PS. Kan se I også har en blog. Bliver spændende at følge jeres byggeri - jeres byggeri er noget anderledes end det af vores :)

      Slet
  2. Hej Jess

    I forlængelse af Steffens svar, vil jeg dog sige at vi altid kan låne nøglen, hvis vi har lyst. Vi skal bare ringe inden og aftale det med HC - vi kan evt. hente nøglen en fredag og have den weekenden over. Så det er ikke fordi vi ikke må komme ind i huset løbende :-)

    SvarSlet