lørdag den 15. november 2014

Hvidevarer

Hvis man ønsker at alle hvidevarer er installeret på overtagelsesdagen, så skal disse købes gennem Uggerly. Dette betyder at du nok i snit kommer til at give 50% mere herfor, end hvis du køber og får dem monteret efterfølgende.

Selvom vi gerne vil overtage huset 100% klar, så strider al økonomisk sans imod at give så meget ekstra for hvidevarerne. Vi har dog valgt at købe emhætte og kogeplade ved Uggerly, da de faktisk gav en OK pris på disse, og det er disse jeg ser som værende de største "problembørn".

De resterende hvidevarer købte vi ved Hvidevarer Brugsen i St. Ajstrup. Her forhandler de samme mærker som Uggerly, men til en mere menneskelig pris. Det lykkedes os at få en skarp pris på nogle gode modeller. Derudover kan de have dem stående på deres lager indtil levering, imod et depositum. Kan varmt anbefales at kører en tur forbi dem, de har en kæmpe udstilling og nogle kompetente sælgere.

Hvidevarer Uggerly:



Hvidevarer St. Ajstrup:

2 kommentarer:

  1. Hej

    tak for, at I deler jeres erfaringer. Vi skal også snart til HTH og Uggerly for at vælge inventar. Må jeg spørge jer om, hvad I har givet til Uggerly for Emhætte og Kogeplade.

    Hvis I gider at svar :), kan I skrive til boligjaeger@gmail.com

    SvarSlet