fredag den 20. marts 2015

Der knokles!

Det har været en sløj uge for den lille familie, vi har alle været ramt af influenza. Heldigvis er der blevet gået til den i huset, og vores byggeleder har også forsikret os om, at det kører efter planen. Vi var lidt utrygge efter sidste uge, da det virkede som om der manglede rigtig meget.

Der har i denne uge været besøg af murere, malere og tømrere. Malerne kommet fra Sindal og tømrerne er fra Tversted (vi har før haft tømrer fra Aalborg). Murerne har jeg endnu ikke fanget på pladsen, men er blevet fortalt de er nede fra Midtjylland.

Sokkel er blevet pudset, udhæng lavet, fuget vinduer og døre, nedløb lavet, skuret er 80% færdig, der er blevet spartlet vægge indenfor, væv er sat op og imorgen (lørdag) kommer malerne og maler - så tømrerne kan komme igang med at sætte inventar op i næste uge (dette er blevet levereret).

Var forbi huset med Marias forældre i eftermiddags. Malerne var endnu ikke kørt da vi kom, så vi fik en hurtig snak med dem inden de forlod pladsen. De fortalte at de havde rygende travlt, og derfor ville de også komme igen imorgen for at male. Tømrerne havde forventet at de kunne have sat køkkenet op i onsdags, men der var malerne igang med at spartle. Tømrerne havde dog stadig lidt projekter udenfor, så de havde ikke gået rundt med hænderne i lommen.

Tog også en smule billeder idag, men det var svært at fange det hele indvendigt, da huset var fyldt med inventar og diverse materiale. Bliver spændende at se i næste uge, når det meste forhåbentligt er blevet sat op.

Udhæng og nedløb lavet
Der er lavet udluftning til loft i udhæng

Skuret er har fået sin sorte klinkebeklædning
Hjørner på skuret er lavet med en sort alu skinne
Der er lavet små udluftningsriste i beklædningen (se i bunden til højre for dør)
Øst siden med udhæng

Den overdækket terrasse

Alle vinduer og døre er blevet fuget udvendigt

Den samling mellem murstenene der manglede fuge i sidste uge har fået isat en slags skumgummi fuge (gemmes bag nedløbsrør)

Væv er sat op i hele huset


Der står inventar og materiale overalt indenfor, malerne har ikke meget plads (dette er stuen)

Vi har lavet et tilvalg på 10 døre i brusenichen ;-)

Bryggerset

Køkkenet er også fyldt godt op med inventar

Ingen kommentarer:

Send en kommentar